Forum Arşivlerine hoş geldin!

Panolara geçtik diye yılların dijital birikimini, tonlarca baytlık muhabbetleri kaldırıp atacak değiliz ya? Eski forumlarda kalan her şeyi gezintiye ve kopyalamaya açık bir şekilde burada tutuyoruz. Eski şampiyonlar hakkındaki tanıtım yazılarından tut, DP'nin maç saatinin seksen farklı şekilde sorulduğu konulara; panolar yerini alana kadar forumda yazılıp çizilmiş ne varsa burada bulabilirsin. İşin bittiğinde, istersen yeni panolara geçip League of Legends hakkında dönen son yorum, tartışma ve konulara kaldığın yerden devam edebilirsin.

PANOLAR'A GİT


oyun açılmıyor

oyna butonuna basınca oyun açılmıyor 2 100%
virüs sorunu vermıyor ama oyna btonunda nsonra oyun açılmıyor 0 0%
Katýlýmcý sayýsý 2 .

oyun açılmıyor.

Comment below rating threshold, click here to show it.

cagatay03

Junior Member

12-17-2012

merhaba. oyunda başta oyna butonuna basıyorum ama oyun açılmıyor. kaç kere denedim olmadı. virüs programı kapalı başka neden açılmıyor?


Comment below rating threshold, click here to show it.

Hols

Tamirci

12-17-2012

Merhaba, nedenini pek anlayamadım fakat şunu söylemek isterim.. Banada bazen böyle ufak sorunlar oluyor.. "Oyna" tuşuna basmadan önce sağ üstte ayarlardan "Tamir" e tıklayarak dosyaları tamir edebilir ve belkide sorunu ortadan kaldırabilirsin Bu işlem biraz uzun sürebilir.. Beklemende yarar var.. Ayrıca virüs programının neden kapalı olduğunu anlamadım?? Her hangi bir sorun yaratacağını sanmıyorum Virüs programını aktif hale getirmeni öneririm..


Comment below rating threshold, click here to show it.

cagatay03

Junior Member

12-17-2012

tamiri denedim bi kaç kere ama işe yaramadı. internete yazdığımda virüs programının engelleyebileceğini söylediler ondan kapatmıştım. ilk önce patcher sorunu veriodu onu geçti şimdide bu sprun çıktı napıcam bilemiyorum


Comment below rating threshold, click here to show it.

Hols

Tamirci

12-17-2012

Sıkıntı dosya yolunun lol tarafından istenmeyen bir dosya yolu olması . Bir nevi Türkçe Karakter Problemi.
Sıkıntıyı oyunu silmeden çözebilirsiniz oyun exe sine sag tık yapın özellikler deyin hedef kısmında yazan yeri kontrol edin

Örnegin : "D:\Türkçe\LeagueOfLegends\League of Legends\lol.launcher.exe" (Bu Yanlış olandır. Bu şekilde İçinde Türkçe karakter geçen bir yok sa sıkıntımız ondan kaynaklıdır.)

"D:\Turkce\LeagueOfLegends\League of Legends\lol.launcher.exe"
olarak değiştirildiğinde ve Adı Türkçe olan D dizinindeki klasörünüzün adını da ayno şekilde Turkce Yapmanız Sorununuzu tamamen ortadan kaldıracaktır.


Comment below rating threshold, click here to show it.

cagatay03

Junior Member

12-18-2012

evet türkçe karekter yokmuş onu düzelttim denedim ama yinede açılmıyo elim kolum bağlandı valla.bir türlü açılmıyor.?


Comment below rating threshold, click here to show it.

ScHanDaL44

Junior Member

07-16-2013

ltfn banada yarım edin aynı sorun bende de var hepsini denedim silip başatan yükledi kaç ker olmuyo offf


Comment below rating threshold, click here to show it.

ScHanDaL44

Junior Member

07-16-2013

oyunu başlat butonuna basıyorum ondan sonra siyah bi ekran çıkıyo oyun gelimo hepl plsssssssss


Comment below rating threshold, click here to show it.

TGG Matahlı

Junior Member

07-17-2013

banada oldu çözüm nedir


Comment below rating threshold, click here to show it.

oquzhan09

Junior Member

08-01-2013

Benim onceki pc windows 8 di araştırdım windows 8 açılmdığını öğrendim indirdim oyunu açılmıyor şimdide windows 7 ye kurdum pc yi yine olmuyor sorun ne ?


Comment below rating threshold, click here to show it.

ibisyu

Junior Member

09-10-2013

Alýntý:
Hols:
Merhaba, nedenini pek anlayamadım fakat şunu söylemek isterim.. Banada bazen böyle ufak sorunlar oluyor.. "Oyna" tuşuna basmadan önce sağ üstte ayarlardan "Tamir" e tıklayarak dosyaları tamir edebilir ve belkide sorunu ortadan kaldırabilirsin Bu işlem biraz uzun sürebilir.. Beklemende yarar var.. Ayrıca virüs programının neden kapalı olduğunu anlamadım?? Her hangi bir sorun yaratacağını sanmıyorum Virüs programını aktif hale getirmeni öneririm..



bende şampiyon alacam ama kullanılamıyor yazıyo onuda onarmadan yapabilirmiyim..