Client Kapanma Sorunu Tamircileri Bekliyorum

12
Comment below rating threshold, click here to show it.

Toxic Fang

Junior Member

26-05-13, 17:41

Öncelikle merhaba sorunumu anlatmak istiyorum,
1-Şimdi diyelim bir oyuna giriyorum oyun bitiyor oyun bitince otomatikman kapanıyor client tamamen en baştan girmek zorunda kalıyorum ne bir report ne de honor verebiliyorum.

2-İkinci sorunum ise dereceli oyunlarda mesela şampiyon seçiminde son 3-4 saniye kala karar veriyorum tıklıyorum tıklıyorum seçmiyor bağlantı hatası diyor seçemeyince de lig puanı düşüyor(bu önemli değil benim bağlantımla da alakalı olabilir internet hızım 20 megabit ama olsun öncelikli sorunum 1. sorun).
Bu oyunun geleceğinin olduğunu bildiğim için düzenli olarak Riot Point satın alıyorum ki bence var ama kullanıcıların bu tür problemleri halledilmeli uzun zamandır arıyorum bu sorunumun çözümünü fakat bulamadım bulduğum sonuçlar da saçma sapan gereksiz şeylerin yapılmasını söylüyor(format at düzelir gibisinden)


Comment below rating threshold, click here to show it.

Toxic Fang

Junior Member

26-05-13, 18:26

Upp Konu gayet günceldir halen takip halindeyim ve bir tamirci bekliyorum.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Toxic Fang

Junior Member

26-05-13, 21:23

Bu server a tamirciler sanırım boşuna alınmış biri dahi post atmadı konuya.


Comment below rating threshold, click here to show it.

DN CreationEpic

Tamirci

27-05-13, 01:03

Merhaba TraiNee,

Gecikmeli dönüş yaptığım için özür dilerim. Lol replayı pcnizden silin düzelecektir büyük ihtimal


Comment below rating threshold, click here to show it.

TrGanG

Junior Member

27-05-13, 12:38

Herseyın guncel ıse ve arkadasın verdıgı cozum ısıne yaramıyorsa mutlaka 1 program engellıyordur lol'u bende buna benzer 1 sorun yasamıstım benımkısı sonda degıl basta oluyordu hıc kımse yardım edemedı cunku pc'de hersey guncel ve vırus bulunmuyordu(norton internet securty kullanıyorum lısanslı) sıstem gereksınımlerıde yeterlıydı(msi ge 60 0nd kullanıyorum ) kımsenın duruma aklı eremedı cevap yazamdı sonunda recovery attım pcye 1 program engellıyormus lol'u hangısı bulamadım eger cozemez ısen recovery at kolay gelsın.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Toxic Fang

Junior Member

27-05-13, 18:06

Alýntý:
DN CreationEpic kullanýcýsýndan alýntý Mesajý göster
Merhaba TraiNee,

Gecikmeli dönüş yaptığım için özür dilerim. Lol replayı pcnizden silin düzelecektir büyük ihtimal
LoL Replay bilgisayarımda bulunmamakta ama buna rağmen problem devam etmekte nasıl çözebilirim.


Comment below rating threshold, click here to show it.

Toxic Fang

Junior Member

27-05-13, 18:08

Alýntý:
TrGanG kullanýcýsýndan alýntý Mesajý göster
Herseyın guncel ıse ve arkadasın verdıgı cozum ısıne yaramıyorsa mutlaka 1 program engellıyordur lol'u bende buna benzer 1 sorun yasamıstım benımkısı sonda degıl basta oluyordu hıc kımse yardım edemedı cunku pc'de hersey guncel ve vırus bulunmuyordu(norton internet securty kullanıyorum lısanslı) sıstem gereksınımlerıde yeterlıydı(msi ge 60 0nd kullanıyorum ) kımsenın duruma aklı eremedı cevap yazamdı sonunda recovery attım pcye 1 program engellıyormus lol'u hangısı bulamadım eger cozemez ısen recovery at kolay gelsın.
Cevabınız için teşekkürler ama hangi tarihte problemin başladığını bilmiyorum tam olarak yeni başlamadı eskiden 1-2 elde bir kapanıyordu artık her elde kapanmaya başladı bir ara oyunu tamir ederek çözmüştüm sorunu sonra yeniden başladı.bazı yerlerde Adobe Air ile ilgili bir sıkıntı olduğunu söylüyorlar ama o Adobe Air de güncel durumda


Comment below rating threshold, click here to show it.

Toxic Fang

Junior Member

28-05-13, 12:29

Upp +++


Comment below rating threshold, click here to show it.

Aristalon

Tamirci

28-05-13, 13:23

Her şeyin güncel olduğuna emin olmalısın.Directx,Adobe Air gibi programlar güncel olmalı.Aynı zamanda windows updatelerinin tam olması gerekiyor.Bunun yanında bilgisayarının saat ve tarih ayarlarını gözden geçir.Windows'un otomatik olarak ayarlamasını sağla


Comment below rating threshold, click here to show it.

DevX Quantum

Senior Member

28-05-13, 14:07

Adobe Air programını komple kaldırıp tekrar kur. güncellemen mevcut bozulmuş olan dosyayı düzeltmez. sadece değişen kütüphaneleri yeniler.

yalnız kaldırırken ona ait tüm dosyaları sildiğinden emin ol. deep uninstall yapan internette sürüyle program var.


12