Forum Arşivlerine hoş geldin!

Panolara geçtik diye yılların dijital birikimini, tonlarca baytlık muhabbetleri kaldırıp atacak değiliz ya? Eski forumlarda kalan her şeyi gezintiye ve kopyalamaya açık bir şekilde burada tutuyoruz. Eski şampiyonlar hakkındaki tanıtım yazılarından tut, DP'nin maç saatinin seksen farklı şekilde sorulduğu konulara; panolar yerini alana kadar forumda yazılıp çizilmiş ne varsa burada bulabilirsin. İşin bittiğinde, istersen yeni panolara geçip League of Legends hakkında dönen son yorum, tartışma ve konulara kaldığın yerden devam edebilirsin.

PANOLAR'A GİT


Forumda böyle bir hata yok yardım edin

1
Comment below rating threshold, click here to show it.

O K

Junior Member

03-09-2013

Merhaba arkadaşlar ,

Ben Windows 7 de LOL oynuyordum lakin bugun XP ye geçirdim bilgisayarımı ve Windows 7 ye kurduğum şekilde XP ye de kurdum ama masaüstüne gelen Launchere girme simgesine bastığımda karşıma şöyle bir hata geldi.

Not : Framework 4 , Microsoft Visual C++ kurulu. Oyunu'da iki kere silip yeniden yükledim.

http://c1303.hizliresim.com/17/b/kx5qd.jpg


Comment below rating threshold, click here to show it.

QQQQQQQQQQQQQQQ

Senior Member

03-10-2013

Uyumluluk değiştirmeyi denedin mi reis?


Comment below rating threshold, click here to show it.

O K

Junior Member

03-10-2013

evet lakin orada xp yok


Comment below rating threshold, click here to show it.

QQQQQQQQQQQQQQQ

Senior Member

03-10-2013

Alýntý:
O K:
evet lakin orada xp yok

Bu sorunun çözümünü daha hiç forumlarda görmedim-sadece bazı arkadaşlar uyumluluk değiştirince çözebilmişlerdi-, Destek'e bilet atarsan yardımcı olurlar.


Comment below rating threshold, click here to show it.

O K

Junior Member

03-10-2013

atıcam zaten bayağı uyuz oldum çünkü windows 7 de olan şey xp de neden olmuyor acaba


Comment below rating threshold, click here to show it.

O K

Junior Member

03-10-2013

Arkadaşlar sorunu çözüm çok şükür anlatıyorum.

Oyunu sildim Microsoft Air i kurdum. Sonra ise Microsoft Visual C+++ 2005 (2005'e dikkat) kurdum . Framework 4 vardı zaten. Windows Güvenlik Duvarını'da kapadım oyunu yeniden kurdum başarılı bir şekilde patch yüklüyor şu anda


Comment below rating threshold, click here to show it.

Stormlicious

Junior Member

06-06-2014

Alýntý:
O K:
Arkadaşlar sorunu çözüm çok şükür anlatıyorum.

Oyunu sildim Microsoft Air i kurdum. Sonra ise Microsoft Visual C+++ 2005 (2005'e dikkat) kurdum . Framework 4 vardı zaten. Windows Güvenlik Duvarını'da kapadım oyunu yeniden kurdum başarılı bir şekilde patch yüklüyor şu anda


S.a kardeşim bu microsoft air dediğin nedir bi linkini atar mısın sana zahmet?


Comment below rating threshold, click here to show it.

BRody241

Junior Member

08-10-2014

Arkadaşlar herkez microsoft visual 2005 c++ hatasını aldını söylüyor kesinlikle riota ticket atmayın size çok geç cevap vereceklerdir. ben size burda bunun çözümünü anlatacağım
Arkadaşlar genelde bu hata windows 8 de gerçekleşmekte ve format attıktan sonra olmakta bazı oyunların kurulumunda bu hatayla karşılaşıyoruz nedeni şudur :
temelli formatı windows 8 formatında windowsun tümünden atılmaktadır. ve bu nedenle de bazı programlar tümden silinmekte , ve birdaha da bilgisayarınıza uygun programları bulamamaktadır. bunlardan en çok sorun çıkaranlardan bir programda microsof visual 2005 c++ programıdır. bunun tek çözümü de şöyledir:
bilgisayarımızı windowstan değilde samsung üzerinden formatlıycaz bu kez samsung üzerinden formatladığımızada programlar kopyalanmakta. bu formatı attıktan sonra samsung recovery ve sw uptade ındırıp butun guncellemelerı almamız gerekecek ve böylece de artık hatamızı almıyoruz eğer sorusu olan varsa sorabilir ve arkadaşlar bu hata çözümü sadece ama sadece windows8 için geçerledir.


1