Forumda böyle bir hata yok yardım edin

Comment below rating threshold, click here to show it.

O K

Junior Member

10-03-13, 03:28

Merhaba arkadaşlar ,

Ben Windows 7 de LOL oynuyordum lakin bugun XP ye geçirdim bilgisayarımı ve Windows 7 ye kurduğum şekilde XP ye de kurdum ama masaüstüne gelen Launchere girme simgesine bastığımda karşıma şöyle bir hata geldi.

Not : Framework 4 , Microsoft Visual C++ kurulu. Oyunu'da iki kere silip yeniden yükledim.

http://c1303.hizliresim.com/17/b/kx5qd.jpg


Comment below rating threshold, click here to show it.

QQQQQQQQQQQQQQQ

Senior Member

10-03-13, 11:42

Uyumluluk değiştirmeyi denedin mi reis?


Comment below rating threshold, click here to show it.

O K

Junior Member

10-03-13, 11:59

evet lakin orada xp yok


Comment below rating threshold, click here to show it.

QQQQQQQQQQQQQQQ

Senior Member

10-03-13, 12:01

Alýntý:
O K kullanýcýsýndan alýntý Mesajý göster
evet lakin orada xp yok
Bu sorunun çözümünü daha hiç forumlarda görmedim-sadece bazı arkadaşlar uyumluluk değiştirince çözebilmişlerdi-, Destek'e bilet atarsan yardımcı olurlar.


Comment below rating threshold, click here to show it.

O K

Junior Member

10-03-13, 12:09

atıcam zaten bayağı uyuz oldum çünkü windows 7 de olan şey xp de neden olmuyor acaba


Comment below rating threshold, click here to show it.

O K

Junior Member

10-03-13, 12:33

Arkadaşlar sorunu çözüm çok şükür anlatıyorum.

Oyunu sildim Microsoft Air i kurdum. Sonra ise Microsoft Visual C+++ 2005 (2005'e dikkat) kurdum . Framework 4 vardı zaten. Windows Güvenlik Duvarını'da kapadım oyunu yeniden kurdum başarılı bir şekilde patch yüklüyor şu anda


Comment below rating threshold, click here to show it.

Stormlicious

Junior Member

06-06-14, 16:06

Alýntý:
O K kullanýcýsýndan alýntý Mesajý göster
Arkadaşlar sorunu çözüm çok şükür anlatıyorum.

Oyunu sildim Microsoft Air i kurdum. Sonra ise Microsoft Visual C+++ 2005 (2005'e dikkat) kurdum . Framework 4 vardı zaten. Windows Güvenlik Duvarını'da kapadım oyunu yeniden kurdum başarılı bir şekilde patch yüklüyor şu anda
S.a kardeşim bu microsoft air dediğin nedir bi linkini atar mısın sana zahmet?